Vesteix les teves parets amb aquests 3 estils

Converteix les parets de la teva casa en les protagonistes absolutes de la decoració amb els revestiments més moderns i sorprenents. A Apialia Girona t’expliquem coma conseguir-ho!
Les parets es vesteixen de festa amb papers pintats de colors atrevits.
Dibuixos geomètrics amb diferents textures es combinen, tant en parets com armaris.
Els papers texturizats s’obren un buit important, en els quals el vellut i la ràfia formen una elecció destacada.

La tendència ve marcada amb diferents possibilitats, tant la de cobrir totes les parets de l’estada en paper, o bé només un dels panells i combinar-ho, d’una manera subtil, amb una decoració que aporti canvi, calidesa i bona atmosfera.

Els tèxtils de llits i sofàs es vesteixen amb els mateixos tons per a donar una homogeneïtat que no cansa i que unifica l’ambient, sense saturar-lo.


Estampats de naturalesa

Pots utilitzar tant en parets, com per a folrar els armaris i mobles. Els estampats de naturaleza, a més de florals, combinen a la perfecció amb tèxtils cent per cent cotó, tots aptes per a qualsevol habitació.
Estampats a tot color
Pots recórrer a estampats de colors o pintats a mà, una a una, i aportar una explosió de color, contra unes fines ratlles blanques irregulars pintades sobre fons pastels.
Un divertit paper pintat que no necessita més explicacions.


Estil oriental

El llunyà orient és la inspiració d’Imperial Garden. Una manera creativa de decorar, en la qual es poden trobar motius naturals, florals, i fins i tot amb estampats de plomes.
Aquest tipus de paper pintat es pot combinar amb diferents estils de decoració, aportant a la llar un toc diferenciador. Recordem que una decoració colorista que no té per què tenir com a base un mobiliari amb la mateixa inspiració.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *