Consells per decorar el teu dormitori

Tant si és a una habitació d’un pis de lloguer com si estrenes per tractar-se d’una casa de propietat, a Apialia Girona et facilitem uns senzills passos per decorar amb èxit un dormitori. Et seran de gran utilitat!

Analitza el que es pot aprofitar:
Aquesta opció més pràctica, és vàlida per a qui entra en un pis de segona mà. Matalàs, llums, tauleta de nit… Potser hi ha alguna cosa bonica i en bon estat que et serveixi.

Busca inspiració i imagina-t’ho: Mesura cada espai, pren idees de fotografies, crea l’habitació en la teva ment.

Afegeix el mobiliari que necessitis: De moment, compra només el que consideris bàsic: cadires d’oficina, taules, tamborets… És millor no recarregar l’espai perquè decorar el dormitori amb objectes bonics però poc útils faria l’espai més petit. Amb el pas del temps ja aniràs veient quins mobles et poden fer falta: una còmoda, caixes guardar sota el llit, etc.

Tria el cobrellit i les cortines: l’ideal és que facin joc, però el més important és que reflecteixin la teva personalitat. Acolorides, senzilles, abstractes, temàtiques… Depèn de tu. En sintonia amb elles també haurien d’estar els accessoris, com els coixins o la catifa.

Vesteix les parets: són l’espai ideal per a situar la decoració més personal: fotos, pòsters, frases… Tant si les pintes en un determinat color com si les recàrregues de detalls, les parets diuen molt de tu i no hauries de deixar-les a l’atzar a l’hora de decorar el teu dormitori.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *