Com pot ajudar l’arquitectura bioclimàtica al planeta?

No és cap misteri que el medi ambient està veient-se impactat d’una manera negativa i per això és important donar-li una mica la volta a les prediccions. Molts creuen que aquestes prediccions no els afectaran, ja que és alguna cosa molt a futur, perquè resulta que si seguim per aquest camí en pocs anys viurem en un món molt diferent. Així que, com podem aportar un granet de sorra sense trencar amb el nostre estil de vida?

A més d’ajudar al planeta i el seu futur sostenible, estalvies diners; gràcies a la tecnologia avui dia pots tenir un habitatge completament autosuficients en matèria energètica. Potser sona car però pensa que una vegada tinguis la construcció realitzada; tu o el teu client reduiran significativament per exemple, el servei de llum; ja que disminuirà o eliminaran la necessitat d’aire condicionat i/o calefaccions.

Avantatges de l’arquitectura bioclimàtica

Zero emissions: Si és implementada de manera total, la construcció i el futur funcionament de l’edificació funciona gràcies a un sistema d’energia renovable que no generen emissions de CO₂.
Correcta ventilació: Aquest és un aspecte extremadament important, influeix en l’optimització de l’energia i en la sanitat de la llar. En l’arquitectura bioclimàtica la ventilació posseeix múltiples usos; com la renovació de l’aire, incrementar la comoditat a l’estiu a causa del fenomen de convecció i també l’aire en moviment disminueix la calor acumulada en
Orientació

Aïllament i materials utilitzats: En aquesta mena de construccions l’enfoc d’aïllament és el tèrmic, aquest obstrueix el pas de calor per conducció de l’exterior a l’interior de l’habitatge i viceversa, és a dir, és eficaç tant a l’hivern com a l’estiu; el més recomanable és col·locar-lo cap a l’exterior.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *