Com decorar un pis petit

A l’hora de decorar un habitatge amb pocs metres quadrats és possible que no puguis dur a terme la idea prèvia que tenies al cap per falta d’espai. Decorar un pis petit és tot un repte, però fent una bona planificació, els resultats poden ser realment excepcionals. Serà necessari repensar els teus plans decoratius amb la finalitat de maximitzar l’espai disponible. Hauràs d’aprendre a gestionar la falta de metres i per això, des d’Apialia Girona, volem donar-te algunes idees per a decorar un pis petit.

I és que quan els metres no sobren, cal saber enginyar-se-les saber per a rendibilitzar l’espai, ampliar visualment una estada, aconseguir solucions de magatzem suficients i una decoració perfecte. Decorar un apartament petit i aconseguir una llar coqueta i pràctica és possible! Pren paper i boli, xopa’t d’aquests consells per a triomfar.

Com decorar un pis petit: il·luminació.
En el món de la decoració, se sap que la bona il·luminació d’una estança és realment important. Pots aconseguir ampliar-la visualment i que aquesta sembli més gran.

La nostra recomanació és que obris la teva llar a l’exterior, és a dir que intentis captar tota la llum natural possible. La raó és que la llum natural, a més d’ajudar-te a pagar menys en la factura, serà la teva aliada per a fer que els espais del pis semblin més amplis.

Tingues en compte que si el pis és petit, també l’hauran de ser els seus llums perquè si són molt grans ocupen molt espai visual i fa que les habitacions semblin més petites. Per tant el millor és optar per focus integrats en el sostre o aplicacions de paret.

Aprofita l’espai disponible al màxim.
Els habitatges petits requereixes una planificació prèvia i estudiada per a treure-li el màxim rendiment i poder aprofitar així cadascun dels seus racons.

És una excel·lent idea retirar envans per a optar per un habitatge de concepte obert, sempre que sigui possible. D’aquesta manera l’aspecte i la imatge que s’aconsegueix és d’un habitatge més espaiós. També és un magnífic truc optar per portes de vidre que deixin passar la llum. També portes o finestres corredisses, que ens deslliuraran d’ocupar un espai que així quedarà lliure.

Com decorar un pis petit.
Si tens una gran estança en la qual conviuen diferents funcions i àrees de la casa, pots utilitzar paravents o un separador per a dividir ambients i donar una mica de privacitat a zones com el dormitori. Una altra de les claus bàsiques és aprofitar cadascun dels racons de l’habitatge. Encara que a l’aparentment hi hagi racons perduts, no has de permetre que això sigui així perquè no et sobren els metres quadrats. Pots aprofitar-los principalment per a crear una petita zona d’oficina, un racó de lectura o zones per a poder emmagatzemar tot allò que no desitgis tenir a la vista.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *