Espais que han de tenir les teves mascotes a casa

Si la caseta del teu gos no reflecteix el teu estil, podem aconsellar-te sobre quatre espais per a la teva mascota que pots remodelar en la teva llar amb l’ajuda d’una mica de creativitat.

Usualment quan tenim una mascota, pensem només un lloc per a ells, però això és fals, igual que els humans, tant els gossos com els gats necessiten tenir diversos llocs per a satisfer les seves necessitats. Així que a continuació et fem un llistat de coses indispensables perquè disposis d’un raconet exclusiu per a ells.

Descans:
Tant per a dormir com per a descansar, necessita un espai còmode i adequat, sigui un simple coixí, o una casa una mica més elaborada. Assegura’t que tingui un disseny d’acord amb la seva grandària, en el qual pugui sentir llibertat i el reconegui perfectament.

Temps de jugar:
Així com existeix l’habitació de jocs per als nens, les mascotes necessiten un espai on puguin fer lliurement el que vulguin sense trencar res. Pots disposar d’un espai on estiguin les seves joguines i perquè ell reconegui aquest lloc com a seu. Pot estar prop del seu lloc de repòs.
Espai per a menjar:
Un altre espai que ha d’estar perfectament delimitat és on estarà el seu menjar i aigua. Confirma que el seu bol d’aigua sempre estigui a l’abast i tingui aigua fresca, a més de disposar-lo en un lloc que sigui fàcil de netejar per si surt l’aigua fora.

El bany:
Aquesta opció té dos vessants: On el banyaràs ha de ser un lloc que puguis netejar, perquè és obvi que ells se sacsejaran en la primera oportunitat. I on ells puguin realitzar les seves necessitats fisiològiques, el pati és l’opció més usual, però si manques d’aquest, pots adaptar un arener (tant per a gats com gossos) o tovalloletes absorbents especials.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *