Prepara la teva roba i fes una bugada perfecta per no morir en l’intent

A Apialia Girona et facilitem una sèrie de consells a l’hora de preparar la teva roba i fer una bugada perfecta i no morir en l’intent.

Divideix la roba per colors
Separa la roba de color de la blanca. Fins i tot, a l’hora de posar una rentadora, reserva una per a colors molt intensos i una altra per als mitjans. En general, guia’t per aquestes separacions per a la teva roba: blanca / colors clars / colors forts o negre / teixits delicats. Pots utilitzar diferents galledes, que et facilitarà la tasca de separar les peces. No deixis la roba bruta dins de la rentadora, acumularà olors i humitat.
No abusis en la quantitat
La rentadora té un límit. Ens referim a la càrrega que admet el tambor. No posis massa roba, ha d’estar plena però no atipada. Si hi ha molta roba poden quedar restes de detergent al final de la rentada. Un Consell, ha d’entrar una mà entre la roba i la part superior del tambor.

Utilitza detergents específics
Deixa la teva rentadora lluent. Existeixen detergents específics per a rentar la teva rentadora i evitar l’acumulació de calç, però també pots posar un programa a 60-90è, sense roba i amb un detergent amb lleixiu. Així la rentaràs per dins. Evita males olors, assecant la porta després d’una rentada i deixant-la oberta perquè s’evapori la humitat.

Fes un bon ús del calaix del detergent

Altres aspecte que plateja dubtes: el calaix del detergent. Els seus estar dividit en diversos compartiments, indicats amb un 1 (I) o un 2 (II) i el dibuix d’una flor.
Cadascun és per a un detergent i programa. En l’1 has de posar el detergent si utilitzes un programa de prerentada. En el 2 va el detergent per a la rentada principal i en el de la flor tira el suavitzant.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *