Consells per a estalviar per a estalviar en un pis d’estudiants

La vida en un pis d’estudiants pot ser més cara del que esperaries, per això a Apialia Girona, volem donar-te alguns consells per al dia a dia que et poden ajudar a arribar a final de mes.


Comparteix despeses

Encara que soni una mica obvi, dedica un moment durant la setmana a organitzar un pressupost per a les despeses comunes, així evitaràs futurs problemes amb el teu company de pis i tots dos podreu estalviar-vos una pelillas.


Guarda el tiquet de la compra per a eliminar despeses innecessàries

Tots alguna vegada hem caigut en la temptació i hem tirat al carret quantitat de coses que en veritat no necessitàvem. Fes una llista abans de sortir de casa amb les coses imprescindibles que necessites i cenyeix-te a ella el màxim que puguis. En arribar a casa revisa el tiquet de compra i fixa’t en el que més has gastat i en si és realment necessari..

Utilitza un app per a controlar les teves despeses
Avui en dia existeixen apps per a tot, descàrrega una per a controlar les teves despeses, així podràs veure que és el que més t’està afectant l’hora d’estalviar a final de mes i només hauràs de mirar el mòbil per a saber-lo.

 

Utilitza els descomptes en transport
El transport sol ser un de les grans despeses dels estudiants quan es viuran a una altra ciutat. No obstant això, moltes empreses de transport en ciutats universitàries són conscients i ofereixen descomptes exclusius per a joves i estudiants.

No oblidis la targeta d’estudiant
Utilitza la targeta d’estudiant. A més de per a l’accés a la biblioteca i entrades a museus, pots usar-la per a aconseguir descomptes en gairebé tot. Així que la pròxima vegada que vagis a menjar fora o que compris en alguna botiga no deixis de preguntar si tenen descompte per a estudiants, perquè pot ser que t’emportes alguna sorpresa.

 

Estàs buscant pis a Girona? A Apialia Girona et podem ajudar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *