5 poblacions on viure el Nadal en Girona

S’acosta el Nadal, i avui us volem fer algunes propostes per a visitar els llocs on més es viu l’esperit Nadalenc. Una petita ruta per les 5 poblacions on viure el Nadal amb més encant de Girona.
I és que durant aquestes dates molts d’aquests pobles s’omplen de llums, mercats, pessebres i activitats vàries. Us fem una proposta dels quals més ens agraden i en els quals segur que viureu un Nadal de conte:

Girona, per Nadal, s’engalana de llums. Destaquem la Fira Nadal de la plaça Independència, els tradicionals Pastorets, i la Pista i tobogan de Gel situat en el palau de Fires, on petits i majors el passareu en gran. També recomanem un passeig sobre els ponts del Onyar il·luminats.
Olot
Es celebra el Temps de Nadal, que reuneix la Mostra de Pessebres, la pista de gel, la Fira del Pessebre, la gran cagada del Tió i altres activitats. Destaquem la seva pista de gel a l’aire lliure, que farà gaudir a grans i petits.

 

Castell d’Aro
Destaquem el seu Pessebre vivent. Es va representar per primera vegada en 1959, i té lloc entre el nucli de Castell d’Aro i l’espai natural de la Vall de la Coma. Els quadres del pessebre compten amb la participació de, res menys, 300 figurants.
Camprodón
Encara que una mica més allunyat, és el lloc perfecte per als quals desitgeu gaudir d’un Nadal de conte nevat. Destaquem la Cercavila de l’home dels Nassos el dia 31, que reparteix nassos i caramels. Una bona manera de conèixer l’encant dels voltants d’aquest poble és agafant el Tren turístic de la Vall de Camprodón.
Figueres
Si passeu per la Rambla de Figueres trobareu un grapat de casetes de fusta, els llocs del Mercat de Nadal, on es poden comprar productes com a avets, caganers, embotits, pessebres, torrons, tiones … També destaquem l’enllumenat nadalenc, unes figures dalinianas úniques al país, que aquest any s’amplien fins a 319.

 

Sent el fred, gaudeix de la calor del Nadal, i aprofita aquests llocs tan Nadalencs de Girona i la Costa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *