Coneix les claus de la Decoració Millennial

Els Millennials han adoptat les línies simples del minimalisme, els colors i aspectes decoratius de l’estil nòrdic o l’estil vintage, recuperant i customizando peces antigues. Busquen interiors molt especials i fàcils d’adaptar al seu model de vida sense escometre reformes. Per això, en aquest post d’Apialia Girona t’expliquem quines són les claus d’una Decoració Millennial.

Combinar diferents estils en un mateix espai
Els millenials s’han autoproclamat la llibertat de poder combinar diferents estils en un mateix espai. En els últims anys hem vist el creixement d’estils com el nòrdic, inspirat en l’estil de vida danès i suec, l’industrial o les tendències més naturals, que aposten per colors i materials que evoquin la terra i la naturalesa. I, sí, és possible barrejar-los tots en un mateix lloc.
La generació de la digitalització busca que els interiors posseeixin una gran capacitat d’adaptació a les seves necessitats domèstiques i així poder crear ambients sota un concepte molt Do It Yourself.

Elements naturals per a vestir els espais

Els elements naturals decoratius com els tests i les flors són un gran aliat de la Decoració Millennial. Aquests objectes decoratius es solen utilitzar en alguns tests amb plantes d’interior en el rebedor, per a captar l’atenció només entrar.

Una altra característica clau de la Decoració Millennial és envoltar-se de mobles que a penes ocupen espai perquè normalment estan integrats en les parets. O perquè deixen a la vista els seus interiors, com una demostració del seu concepte informal i el seu sentit pràctic.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *