Consells per a practicar yoga a casa

Coneixes els beneficis que té la meditació, però saps què necessites per a crear l’espai perfecte per a practicar-la a casa? Tant si medites a casa com si només vols un espai per a relaxar-te, això t’interessa


La ubicació del racó per a meditar
El dormitori o una sala d’estar són llocs perfectes per a meditar. Evita zones de pas o molt transitades. Quan faci bon temps, surt a la terrassa o jardí.

Evita els aparells electrònics
Sempre que sigui possible és millor situar el racó per a meditar lluny d’aparells electrònics ja que interfereixen negativament en la relaxació quant estan encesos pels camps electromagnètics que generen. Si han d’estar, almenys, dóna-li al off!


Ordre i neteja

És necessari que el racó de meditació estigui net i ordenat. Així que tria una zona buidada i on no hi hagi andròmines per mitjà.
Els colors i la decoració
Els colors han de ser suaus perquè conviden a la calma. El millor és el blanc, relaxant i representatiu de la puresa. I quant a les parets, decora-les amb imatges o objectes que et donin pau interior. Et relaxa la mar? Penja fotos de paisatges marítims.
Espelmes
La seva il·luminació és suggeridora i convida a la calma. Així que agrupa diverses espelmes sobre una safata i encén-les quan vagis a asseure’t a meditar. Encara que tinguis els ulls tancats, ajudaràs a la teva ment si no sents massa llum a l’habitació. Sempre és millor que sigui tènue.
Aromaterapia
Les olors que perceps estimulen al cervell. Els més recomanats per a meditar són lavanda, camamilla, pal sant o encens naturals que indueixen a aquest estat de relaxació mental que busques amb la meditació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *