No et deixis emportar pel pànic: Reformes necessàries de la llar

A Apialia Girona ens imaginem la cara que pots arribar a posar quan arribes a la teva casa i descobreixes que tens una esquerda en la teva paret. A més de posar-te a maleir i preguntar-te el per què t’ha succeït això, tot el teu esforç anirà encaminat a buscar algun professional que pugui reparar tal desastre. Per a aquesta mena d’eventualitats aquesta actitud és la més recomanable, atès que han d’analitzar les raons que han provocat aquesta situació i, d’aquesta manera, aportar-te una solució el més ràpida possible.
Aquesta cerca es pot realitzar, o bé de manera privada, en la qual nosaltres ens faríem càrrec del cost que pogués suposar la visita del tècnic; o bé podem comprovar si l’assegurança de la llar que tenim contractat ofereix cobertures per a aquesta mena de situacions. En el cas que sigui així, has de contactar amb la teva companyia asseguradora i sol·licitar que un perit acudeixi al teu domicili.
Quan aquest especialista acudeixi a la nostra llar, començarem la gestió real. Gràcies als seus coneixements, establirà els motius que han causat aquesta esquerda i, en funció d’aquest veredicte, la nostra companyia sufragarà les despeses de la reparació o no. Es poden negar si s’estipula que aquests danys siguin provocats per la presència d’obres al costat de la nostra casa. Com el nostre segur no es farà càrrec, haurem de comunicar tal situació al responsable de l’obra. Una vegada fet això, has de saber que comptes amb un temps limitat per a poder reclamar els danys i perjudicis que la seva activitat t’han provocat.
De manera que, has d’actuar ràpid i demanar a l’empresa responsable que assumeixi les despeses de la reparació de la paret. També pot ocórrer, que aquestes molestes fissures, siguin conseqüència de l’existència de problemes de fonamentació en el nostre edifici. En aquest supòsit, hauràs de donar part a la comunitat de propietaris, ja que llavors passaria a ser una obra de conservació. Pel que, serà la pròpia comunitat la que haurà d’aprovar un pressupost que permeti afrontar la reparació que necessites.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *