Com treure profit a un lavabo petit

Un dels elements als quals prestem menys atenció a l’hora de decorar el nostre habitatge és, sense cap dubte, el lavabo. Aquest element resulta essencial en el nostre bany i, no obstant això, no solem esmentar la seva elecció ni fem comentaris sobre el meravellós que pot arribar a ser. Probablement, es deu als tabús que existeixen en relació amb el seu ús. No obstant això, des d’Apialia Girona sabem que han experimentat un gran avanç i que pots seleccionar diferents tipus en funció de les necessitats de la teva casa.
En el cas que el teu bany sigui petit, t’aconsellem que et decantis per un vàter de forma rodona, atès que ocupa menys espai. Si això no és un problema per a tu, pots decantar-te per aquells que presenten una forma quadrada. Veuràs com queda genial i no passa desapercebut per a ningú.
Respecte a la mena de tanc que pot tenir, ens trobem el tradicional tanc alt. Aquest és el que s’ha utilitzat de manera més habitual i que podem veure en qualsevol casa. Entre les opcions més avantguardistes hi ha dues que ens encanta: el suspès i l’integrat. El vàter suspès es caracteritza per trobar-se el tanc i tot el sistema que aquest requereix, encastat en la paret. D’aquesta manera, queda la tassa suspesa i dóna la sensació de major espai. El de tanc integrat és una autèntica revolució, atès que dins de la tassa s’insereix aquest mecanisme i, per tant, la seva dimensió és molt més reduïda. Pots trobar models que s’ancoren al sòl o suspesos.

Finalment, hem d’esmentar el tipus de tapes i seients que pots seleccionar. En aquest cas, tan sols podem comentar les dos existents en el mercat. La denominada universal, porta unes frontisses que s’ajusten a l’ample de la tassa. Existeixen multitud de formes, amples i colors, havent de seleccionar la que s’adapta al teu vàter.
D’altra banda, ens trobem les tapes de caiguda esmorteïda. L’única diferència respecte a l’anterior és que el tancament de la tapa és més lent i progressiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *