Tot sobre la decoració d’estudis

Un estudi en blanc i negre resulta perfecte per a trobar la inspiració i la concentració necessàries per a estudiar o treballar. A Apialia Girona t’expliquem els millors tips i combinacions per a crear l’estudi perfecte.

I és que la decoració en blanc i negre és un clàssic que mai passa de moda i que recurrentment torna a la palestra per la seva elegància i intemporalitat. Perquè moltes vegades menys és més, com l’estil nòrdic ha vingut a demostrar-nos en els últims anys. Per això un estudi en blanc i negre continua sent una aposta segura per a casa. Un ambient que ens ajudi a treballar sense perdre un àpex l’estil. Avui veurem alguns tips de com decorar aquest espai i de com podem aportar-li una nota de color sense trencar l’encant.
Parets blanques, taula blanca i algun element com la cadira en negre, la catifa o alguna decoració en la paret. No fa falta més. Senzill però molt efectiu….Les parets blanques són sempre encertades per a un estudi, perquè ens aportaran molta lluminositat i pau en un ambient en l’ambdues són bàsiques. A això podem afegir diferents objectes en negre, segons la importància que vulguem donar-li a aquest segon color. Són colors que combinen perfectament amb els tons fusta de sòls creant un bonic contrast. La cadira a ratlles blanc i negre és també una gran solució.

Una altra opció és decidir-nos per la paret en negre, un color molt atrevit però que quan s’usa adequadament dóna un resultat és genial. Ple de força i dramatisme, ideal per a fer ressaltar alguna paret en la qual se centrarà tota l’atenció. En aquest cas és millor unir-lo amb una taula d’estudi en blanc o en algun to fusta natural.

Perquè en la vida no tot és blanc o negre, també ens pot venir de gust donar-li un toc de color al nostre estudi, algun petit detall colorista per a trencar la dicotomia blanca-fosca. El blanc i negre resulten molt fàcil de coordinar amb altres tons, perquè gairebé qualsevol color ressaltarà al costat d’ells. El gris és un to que harmonitza perfectament en aquesta  barreja i a més ens ofereix una gran varietat de tonalitats amb les quals jugar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *