Descobreix tot el que pot oferir un televisor: Smart TV

Fa temps que la televisió va deixar de ser només per a veure. Des d’Apialia Girona ens expliquen totes les potencialitats d’una Smart TV i com aconseguir una sense fer una gran inversió.

Des de fa diversos anys, la Smart TV s’ha fet un buit important en les nostres llars.
En un món progressivament connectat i interactiu en el qual impera la filosofia Smart, no és estrany que el televisor, el dispositiu tecnològic present en pràcticament totes les llars, hagi fet un salt i hagi evolucionat per a proporcionar-nos aquesta connectivitat que obtenim a través d’altres dispositius més moderns. Si encara no has fet el salt a aquesta tecnologia, a continuació et donem algunes claus.

Beneficis de la Smart TV

Aquesta denominació es refereix a televisors que a més de permetre la reproducció de contingut des de diferents fonts, ofereix connexió a Internet i la possibilitat d’utilitzar aplicacions dissenyades específicament per a un televisor. A més, incorporen una opció multitasca molt útil per a, per exemple, navegar per Internet en una finestra mentre la cadena que estem veient en aquest moment emet publicitat. Entre l’oferta actual de Smart TV existeixen models, d’un preu una mica més elevat, que poden manejar-se amb control gestual i, fins i tot, incorporen programes d’aprenentatge que permeten recomanar als usuaris continguts adaptats als seus gustos i aficions.

Si la idea de tenir una Smart TV cada vegada t’atreu més però tens un televisor bastant nou que no et ve de gust canviar, existeixen alternatives molt interessants en el mercat, dispositius que, per un preu molt raonable, et permetran convertir el teu televisor tradicional en una Smart TV. Són moltes les opcions per a gaudir d’aquest dispositiu, amb 90 anys d’història, però amb un ampli marge de millora i renovació per a adaptar-se als nous temps.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *