Com rentar amb èxit les cortines de la teva llar

Les cortines són les grans oblidades de la neteja en la llar. Estan presents en qualsevol llar, però solem dedicar-hi menys atenció respecte altres elements decoratius. Si aquest és el teu cas, a Apialia Girona t’expliquem pas a pas com rentar-les i aconseguir unes cortines perfectes per aquesta tardor. Pren nota!
La neteja de la llar inclou moltes tasques, algunes ens resulten més fàcils i unes altres no tant. És el cas de les cortines. No obstant això, unes bones cortines o cortinetes, netes i sense pols, vesteixen la teva llar d’una manera especial. Per a això, el primer és comprovar que les cortines són rentables a màquina llegint l’etiqueta.

Despenja-les i retira tots els ganxos o accessoris que fan que la cortina es subjecti a la barra perquè no s’oxidin. Introdueix la cortina a la rentadora, selecciona un programa curt, en aigua freda i afegeix un detergent per a rentar a màquina les peces delicades.

Recorda utilitzar un centrifugat curt, màxim 400 rpm. per a evitar que les fibres s’espatllin, a més evitaràs que les cortines s’arruguin. Quant a les cortinetes, aspira la pols i introdueix-les a la rentadora amb un programa curt i un detergent per a rentar a màquina, igual que has fet amb les cortines.

Per a assecar les cortines, penja-les esteses en l’estenedor per a evitar les arrugues i haver de planxar-les. Deixa-les assecar completament i col·loca de nou els accessoris i ancoratges per a penjar-les de nou en el seu lloc. Esperem que amb aquests consells puguis gaudir de les teves cortines i cortinetes impecables per molt de temps.

Sols canviar les cortines sovint a casa? Amb quina freqüència les neteges? Explica’ns!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *