Descobreix les funcions de Google Home

Imagina que, només amb la veu, puguis baixar les persianes i, al mateix temps, s’encenguin les llums; o programar la calefacció per a s’apagui quan et vas de viatge. Google Home és un altaveu intel·ligent (smart speaker en anglès), dotat d’assistent virtual, amb el qual pots controlar altres dispositius connectats com la il·luminació, les persianes o la seguretat de la teva llar. Amb Google Home pots consultar l’estat del trànsit, la predicció del temps, fer trucades, afegir recordatoris, reproduir música i controlar la teva casa domòtica amb la teva veu.

Per a encendre-ho tan sols has de dir “Ok Google” i estarà llest perquè puguis realitzar preguntes o requerir alguna acció.

Per a què serveix Google Home?
Vincula la resta dels teus dispositius intel·ligents (il·luminació, climatització, seguretat, accessos, persianes, etc. sempre que siguin productes compatibles) i maneja’ls sense necessitat d’un mòbil. Per exemple, en marxar-te de casa pots dir “Ok Google, marxo de casa” i, automàticament, Google Home connectarà l’alarma.
Planifica el teu dia
Demana-li que et recordi l’agenda que tens durant el dia, t’informi sobre la previsió meteorològica, l’estat del trànsit fins al treball o faci un repàs pels titulars més importants del dia.
Reprodueix música
Demana a Google Home que sintonitzi una emissora de ràdio determinada o busqui una llista de reproducció en concret, ja estigui allotjada en el teu telèfon o sigui d’algun servei de música com Spotify o Google Play Música. Amb el comando de veu “Ok Google, posa’m la llista per a relaxar-se” reproduirà la llista amb aquest nom del servei de música que més utilitzis.

Fes tasques

Fes la llista de la compra mentre cuines o revises el rebost. Demana-li també que et recordi coses, com per exemple on estan les claus (si li ho has dit abans), o que anunciï missatges de veu per a avisar a casa que estàs arribant, que ja està el sopar o que has posat la pel·lícula que veureu tots junts.

Obté informació
Fes a Google qualsevol pregunta i t’oferirà la informació corresponent. Per exemple: “Ok Google, quant costa un bitllet de metro a Madrid?”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *