Arriba el Parkingdoor

El nou sistema Parkingdoor permet controlar la porta del teu garatge de forma ràpida, segura i senzilla sense necessitat de claus o comandaments. Parkingdoor presenta un nou sistema que farà que deixem de preocupar-nos de claus o comandaments per a controlar la porta del nostre garatge.

Tan sols haurem de connectar i configurar aquest dispositiu intel·ligent a la nostra porta (en només 15 – 20 minuts està llest) i ja ens podem oblidar de pagar comandaments i fer còpies de claus. Tots els nostres amics i familiars a part de nosaltres, tindran accés en el temps que vulguem.

El propietari del garatge pot compartir la seva plaça a través de l’app amb qui desitgi ja sigui per un temps determinat o de forma permanent, amb l’opció de cancel·lar els permisos en qualsevol moment i de forma instantània. Ofereix així la possibilitat que gaudeixin del sistema tant familiars com convidats, sempre sota un control absolut amb el registre de totes les obertures realitzades.

A més, en cas de viure en una comunitat amb garatge, l’App podrà ser igualment compartida, de manera que tots els veïns interessats tindran accés des del seu mòbil amb un usuari i contrasenya independent.

Per a oferir una major seguretat, el sistema utilitza un robust encriptat per a la comunicació entre mòbil i dispositiu. Així mateix, en cas del robatori del mòbil, es podrà eliminar fàcilment l’autorització des de la pàgina web.

Com funciona Parkingdoor?
La instal·lació i funcionament de Parkingdoor és molt senzilla. El seu sistema es compon bàsicament d’un dispositiu intel·ligent col·locat al costat de la porta del garatge, una web de gestió i una aplicació per al mòbil, disponible tant per a Android com IOS.


És compatible amb qualsevol sistema anterior?
El dispositiu Parkingdoor s’adhereix a qualsevol superfície amb una simple banda adhesiva. La seva instal·lació és ràpida i còmoda sense major necessitat que la configuració amb l’antic comandament i la connexió amb la porta.

Coneixies Parkingdoor? Què et sembla aquesta novedosa alternativa?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *