Avantatges de les finestres de doble vidre

Amb l’arribada imminent de les baixes temperatures, és possible que t’estiguis plantejant prendre certes mesures que t’ajudin a passar els mesos de tardor i hivern més agradables. En aquesta ocasió, des de Apialia Girona et mostrem quins són els avantatges de les finestres de doble vidre per tal que decideixis amb criteri si et convé instal·lar-les o no.

Què són les finestres de doble vidre?

Substituir les finestres convencionals del teu pis de Girona per altres de doble vidre pot ser una excel·lent inversió si estàs pensant en posar a la venda la teva propietat. I és que, si consultes a un agent API, sens dubte, et dirà que aquest tipus de finestra augmentarà el valor del teu pis i, per tant, el seu preu de venda.

Però, en què consisteix exactament aquest tipus de tancament? Aquestes finestres, també anomenades finestres climalit, estan formades per dues capes de vidre amb una capa de gas inert segellada entre ells, el que genera gairebé el doble d’aïllament que un vidre simple.

Avantatges de l’aïllament

Quan ens parlen d’aïllament, immediatament ho associem a que ens protegeix del fred de l’hivern. I, tot i que és una de les seves grans avantatges, no és l’única. Vegem alguns altres beneficis que potser hagis passat per alt:

  • Redueix la despesa energètica. L’hermetisme resultant del doble vidre porta com a conseqüència l’aïllament tèrmic. Això redueix el consum energètic, ja que s’utilitza menys energia perquè el flux de la calor entrant i sortint, es redueix gairebé en un 25%. Sens dubte, una excel·lent raó per instal·lar en el teu pis de Manresa aquest tipus de finestres.
  • Minimitza el soroll. Depenent de la ubicació del teu habitatge, aquest criteri tindrà més o menys valor. No obstant això, sempre és important crear una barrera entre l’exterior i interior del nostre pis, que eviti l’entrada de soroll o so molest.
  • Augmenta la seguretat. Aquest tipus de finestra és molt més difícil de trencar que les convencionals. Així que, una altra de les seves avantatges és la seguretat a la llar.
  • Disminueix els danys per excés de llum. El doble vidre redueix l’entrada de raigs ultraviolats, causants de la decoloració de mobles o d’aquells objectes de decoració susceptibles de ser deteriorats per la llum natural.

Aquestes són alguns dels avantatges associades a la instal·lació de les finestres de doble vidre.Però, també ofereix inconvenients. Dos d’ells són: per una banda, el preu, el qual sempre és superior al de les finestres convencionals; i de l’altra, el fet que no es poden reparar, la qual cosa, significa que en el cas que es trenquin, no tenim més remei que substituir la finestra sencera.

De cara als mesos d’hivern, has pensat en instal·lar finestres de doble vidre? Creus que són una bona inversió? Dóna’ns la teva opinió.

максимальный айкьюpayperprofitsтуры на лайнере

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *