Tot sobre la decoració ecològica de parets

Et sembla que el teu saló està buit i sense vida? Tens una paret sense decorar i no saps com adornar-la? Si ets un amant de l’ecologia, et donem alguns consells que pots seguir per a decorar les teves parets ecològicament.

Decorar amb materials ecològics pot resultar poc atractiu per a molts, no obstant això, existeix una gran quantitat d’enginyoses idees que faran de la teva llar un lloc únic i diferent. Únicament necessites una mica d’imaginació i creativitat.

-Pots agrupar una sèrie de taules de fusta o utilitzar un vell palet per a col·locar-los en la paret, horitzontal o verticalment i donar-li un toc ecològic al teu saló. Fins i tot pots passar-los una mà de pintura del color que desitgis perquè sigui més cridaner. Recorda que si utilitzes pintura ecològica molt millor.

-Els vinils ecològics són una altre molt bona oportunitat per a donar a conèixer el teu costat ecològic. Tenen un preu molt econòmic i són fabricats amb tinta ecològica. Pots decorar les parets de la teva llar amb aquest material sense preocupacions perquè no contenen elements tòxics.

-Una de les noves tendències de decoració són els ecomurals. Consisteixen a fer d’una fotografia un mural per a la decoració d’una paret. El seu principal característica és la seva tècnica ecològica, a més de basar-se en tintes innòcues i d’assecat ràpid. Així que ja saps, tria la teva fotografia i personalitza la teva paret!

-Pots decorar les teves parets amb paper pintat ecològic, els seus dissenys estan elaborats amb pintura a base d’aigua per a reduir el seu impacte tòxic. Així mateix, ofereix una àmplia varietat de dissenys i textures per a tots els gustos.

-Si vols donar-li al teu saló un toc càlid llavors el bambú t’encantarà. Utilitza troncs de bambú per a decorar una de les parets de la teva casa, col·loca’ls verticalment i genera un ambient exòtic.

-Sempre se t’oblida el que tens pendent de fer? No tens on posar les teves fotografies? Feix el teu propi tauló de notes de suro! Recicla suros de les ampolles de vi per a crear un tauló de suros. Únicament necessites un tauler i una mica de cola, junta tots els suros dins del tauler sense deixar espai entre l’un i l’altre i penja’l en la teva paret. Et serà molt útil.

-Si ets dels què els hi agraden les manualitats i utilitza les seves mans per a les tasques creatives, llavors aquesta idea t’encantarà. Utilitza cartó o rotllos de paper per a crear figures i enganxar-les en la paret. A més de ser una idea molt ecològica, no et suposarà cap despesa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *