Gadgets d’última tecnologia per a banys exigents

Estàs pensant en equipar el teu bany amb artefactes que et facin el dia a dia més senzill? T’agradaria estar connectat amb el món fins quan estàs a la dutxa? T’expliquem tot sobre alguns invents que revolucionaran el teu bany i faran que sigui un d’última generació.

Miralls digitals
T’imagines estar pentinant-te, afaitant-te o maquillant-te i poder estar al corrent de les notícies del món o dels teus amics? Si t’agrada estar al corrent de tot el que passa en el món i al teu voltant aquest és el teu gadget ideal. A més, no correràs el perill que el teu mòbil o tablet acabin xops d’aigua i tirant espurnes.


Dispensador de pasta de dents

Ets dels què s’aixequen mig dormit pels matins i en rentar-te les dents estrenys tant que gastes mig tub de dentifrici?

Doncs ja hi ha un instrument perfecte per a tu, el dispensador de pasta de dents. Es tracta d’un invent que col·loques en una de les parets del teu bany i que posarà sobre el teu raspall de dents la quantitat justa que necessites. Veuràs com gastes molta menys pasta de dents i no has de d’anar estrenyent el tub quan gairebé no quedi dentifrici. El dispositiu t’avisarà quan hagis de renovar el tub i col·locar un altre.

Estilista personal
En el cas que passis hores mirant els teus estilismes i no sàpigues per quin decantar-te, existeix style check un petit invent que solucionarà els teus problemes. Podràs fer funcionar amb la teva veu a aquest aparell, ell et farà una fotografia i et proposarà diferents estilismes per a anar perfecte. Si la teva zona de prova és el bany, ja tens complement.


Llums submergibles

Ets de les persones que solen donar-se banys relaxants amb espelmes o llums discretes? T’encanta la sensació que donen les espelmes però alhora t’espanta que alguna cosa pugui cremar i no et relaxes del tot?

Perquè ja pots gaudir d’unes llums totalment aptes per a la banyera i que fins i tot podràs submergir en l’aigua. Gaudeix de vetllades relaxants amb la millor il·luminació.


Com veus les opcions són molt variades i totes relacionades amb la tecnologia. Què t’han semblat? Amb quina et quedaries per a la teva llar?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *