Què és el Slow Deco?

No coneixes què és el Slow Deco? Has sentit parlar sobre aquesta tendència decorativa però no entens molt bé en què es basa? A Apialia Girona t’expliquem tots els detalls i les bases del Slow Deco perquè ho entenguis perfectament i sàpigues com aplicar-ho en el teu propi habitatge.

A vegades no som conscients de com afecta la decoració en el nostre dia a dia i en la nostra energia. El Slow Deco el que pretén és fer que siguem conscients que l’ambient del nostre habitatge ens afecta personalment i que seguint una sèrie de pautes millorarem la nostra energia, estat d’ànim i activitat. Continua llegint i coneix els secrets d’aquesta tendència decorativa!

Què és el Slow Deco?
El Slow Deco és una tendència decorativa que el que pretén buscar és una bona convivència en la llar i generar espais en els quals ens sentim millor i més feliços.
La idea del Slow Deco és que connectem millor amb nosaltres mateixos i la resta dels habitants de l’habitatge, a més que coneguem a fons les nostres necessitats reals. Evitar l’estrès i el caos amb el qual convivim diàriament també serà un dels principis d’aquest tipus de decoració.

La importància dels espais oberts.
El Slow Deco defensa costi el que costi els espais oberts pels quals l’energia flueix sense impediments. D’igual manera és preferible apostar per espais diàfans, minimalistes i que estiguin ben comunicats amb la resta de l’habitatge. Segons les teories d’aquest tipus de decoració, el fet que existeixi una bona comunicació entre uns espais i uns altres també afavorirà la comunicació dels propis habitants de la casa.
El principal objectiu del Slow Deco no és el d’aconseguir una estètica concreta en l’habitatge, si no que l’espai sigui el més apropiat per a gaudir del dia de la millor manera possible. És per això que la decoració dins d’aquesta tendència passa a un pla diferent en el qual es busca la fluïdesa de l’energia i la funcionalitat.

Això no significa que no puguem decorar, si no que la decoració que anem a introduir haurà d’estar molt pensada i s’haurà d’evitar l’excés.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *