Apunta’t a la moda “Rain showers”

No coneixes les dutxes de sostre? T’agradaria gaudir d’un tipus de dutxa que funcioni a manera de pluja? T’agradaria disposar d’un tipus de dutxa que aconsegueixi relaxar-te i que la caiguda de l’aigua no sigui massa forta? A Apialia Girona t’expliquem tot sobre les conegudes com rain showers.

Pot ser que ja hagis provat aquest tipus de dutxa o no et fa falta, perquè és probable que t’encanti la sensació de la pluja quan cau sobre tu. Perquè aquest és l’efecte que aporten les dutxes de sostre. Les rain showers o dutxes de sostre són un tipus de sistema de dutxa que llança l’aigua des d’un punt completament vertical i sense tot just pressió. És per això que la sensació en dutxar-nos en aquest tipus de dutxa és molt agradable i calmant.

Normalment aquesta dutxa compta amb un disseny minimalista, de línies rectes i senzilles. Per a aquells habitatges que segueixen un estil minimalista, aquest acabat és perfecte.
Quins són els avantatges de les rainshowers?
-Una dels principals avantatges de les dutxes de sostre és la sensació que transmeten. Dutxar-se en una rainshower no s’assembla en res a quan ens dutxem amb la dutxa convencional. La caiguda de l’aigua a les dutxes de sostre és completament vertical i la seva pressió és molt menor, aquests factors són els que fan la sensació sigui tan agradable. Sense dubtes serà la millor opció per a aquells que en arribar a casa busquen la pau després de l’atrafegat dia a dia a la ciutat.

-Gràcies a que la pressió d’aquestes dutxes és inferior a les comunes, la quantitat d’aigua que s’empra és molt menor i l’aigua s’aprofita més. Per això és una opció més ecològica que altres alternatives i que també notarem en les nostres factures. L’ús d’aquestes dutxes podrà generar fins a un 30% d’estalvi en el consum d’aigua d’un habitatge.

Estàs pensant a canviar la dutxa del teu bany per una dutxa de sostre? Què et semblen aquestes noves modalitats de dutxa?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *