Consells per a una posada al dia exprés

Amb l’arribada del bon temps les avorrides reformes de la casa poden convertir-se en la teva forma preferida de passar el cap de setmana deixant de ser aquesta terrible llista d’obligacions que deixem per més tard una vegada i una altra. I és que aprofitar uns dies de vacances per fer les tasques de manteniment de la teva llar pot ser tant útil com divertit.

Reparacions domèstiques d’exterior

La nostra proposta no és que facis grans reformes, sinó que resols aquests petits desperfectes que si no arregles aviat, a mesura que passi el temps serà més complicat i car de reparar.

Ens fixarem en aquells aspectes que solen donar més mostres de deteriorament a causa de les inclemències del temps.

Persianes. Una d’aquestes tasques que deixem oblidades confiant que la pluja i el vent faran per nosaltres la feina pendent és la neteja de persianes. No obstant això, no és així i no és possible ignorar per més temps que ja és hora de netejar-les. Un consell: quan netegis la part exterior de les persianes, aprofita per canviar els lames trencats.

El sòl. Si casa teva té el terra exterior de rajoles, aprofita per netejar-lo amb una pistola de pressió i aplica ciment blanc o gris a les juntes més danyades.
Il·luminació exterior. Substitueix els plafons trencats i les bombetes foses. Són petits detalls que només ens portaran uns minuts i que contribuiran a millorar l’aspecte general del jardí.

Mobles d’exterior. És l’època de l’any perfecta per al manteniment dels mobles de fusta, ja que gràcies a les altes temperatures s’assecaran ràpidament.
Façana. És el moment de reparar els esvorancs que enlletgeixen la teva casa i que en tan sols unes hores pots deixar en perfecte estat. Si t’animes, pots plantejar-te pintar la façana sencera, encara que en aquest cas, ja no estem parlant d’una simple “posada al dia”.

Jardí. Donés una ullada als testos, jardineres, bancs i, si els tens, nans que adornen el teu jardí. Revisa en quin estat es troben i substitueix tot el que se t’hagi trencat durant els mesos d’hivern. Veuràs com canvia tot el conjunt.

Preparat per posar al dia l’exterior casa teva? Amb quina començaràs? Sòl? Persianes? Façana?

доставка китайобластная стоматологическая клиникаооо толковая реклама отзывы

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *