Crea un espai propi per al teu gos

Segons dades proporcionades per l’Associació Nacional de Fabricants d’Aliments per Animals de Companyia (ANFAAC), en el 49,3% de les llars espanyoles (un total de 16,1 milions) un animal domèstic conviu amb una persona o una família. La qual cosa, vist des del sector immobiliari i més exactament des del punt de vista de la decoració d’interiors, suposa una dada que val la pena tenir en compte.
Atès que els amants dels animals van ‘in crescendo’, vegem alguns consells per crear un espai en el qual la teva mascota tingui les seves joguines, i sobretot, perquè les seves coses no es barregin amb les teves.

Limita el seu territori
En primer lloc, escull l’habitació o àrea que destinaràs a la teva mascota. Si tens una habitació que no fas servir, un safareig o un soterrani, estàs de sort. Però si no, no et preocupis, hi ha més opcions. Només cal que quedi ben diferenciat quina part de la casa és seva, i quina part no ho és. L’ideal és que l’espai que triïs tingui accés a l’exterior (terrassa o pati), de manera que pugui sortir a jugar quan no estiguis a casa.

Evita les catifes
Segur que el teu gos està molt ben educat i fa temps que només fa les seves necessitats fora de casa. Però el més segur és que de tant en tant hi hagi alguna sorpresa (desagradable). Així que, et recomanem que si l’espai que has triat té moqueta o una catifa, seria millor que la retiraràs.

Col·loca els seus mobles
Ara hi ha tot un món al voltant de les mascotes, el qual inclou tants tipus de llitets i accessoris com es puguin imaginar. Però, el nou espai del teu gos pot ser tan senzill com que només inclogui el seu llitet, o tan sofisticat com per comprar-li tots els capritxos canins existents. És només una qüestió de pressupost, però la teva mascota estarà igual de feliç amb el seu matalàs de sempre.

Retira els perills
Una habitació a prova de mascotes és millor que tingui ocults els cables de les llums i els endolls. Assegura’t que no hi ha claus amb cap sobresortint de les parets o d’algun moble.
Ara, tots dos, amo i gos, podreu gaudir dels vostres respectius espais. El teu amic pelut estarà feliç de tenir el seu propi espai i, d’altra banda, tu estaràs més tranquil sabent que estàs acotant els possibles desperfectes que sempre comporta tenir un gos a casa.

macd стандартные настройкистратегии бинарных опционов 60 секундсмс шлюз мтс

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *