Ordena amb èxit la teva cuina

La cuina és l’estada de la casa on tots passem més o menys temps, i tant tràfec sol produir desordre quant a tots els utensilis que podem anar necessitant per a cuinar o preparar-nos un entrepà. A Apialia Girona us donarem alguns consells perquè la cuina sempre estigui a punt i tinguem tot a mà:
El fonamental a l’hora de cuinar és tenir a mà el que necessitaràs, per això el millor és posar les olles i els utensilis que més utilitzes en baldes i en magatzematge extraïble i prop d’on cuines per a no perdre temps rebuscant en els armaris.

Els calaixos es poden aprofitar molt bé si incloem separadors o caixes on anar emmagatzemant cada cosa:
-Un serà destinat per als coberts i petits estris.
-Un altre per a les espècies.
-Es pot utilitzar un calaix per a guardar alguns aliments, com a patates, alls i cebes, que no fan falta que estiguin en el frigorífic sinó en un lloc fresc i fosc, per descomptat, cal separar-los i que cada aliment estigui en el seu lloc.
-El calaix dels tápers: cal ordenar-los i emmagatzemar-los bé per a no tenir aquest típic calaix desastre…

Cal destinar un armari per a la neteja, on guardar tots aquests productes així com guants, escombra, etc., perquè no es barregi amb les coses de menjar.
El rebost també és alguna cosa a tenir en compte, és més fàcil trobar les coses si tens els productes classificats per blocs, així com col·locar davant el que té data de caducitat més pròxima perquè no hagis de tirar res.

Utilitza galledes per al reciclatge, les escombraries també ha d’estar seleccionades i en el seu lloc.

Quan arreglis la cuina, t’adonaràs que no necessites moltes coses, així que per a no acumular utensilis inservibles, tira o regala el que no utilitzis ni necessitis, buida els fogons i defineix les àrees de treball, tot això juntament amb els consells de magatzematge et permetrà tenir sempre la cuina ordenada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *