Evita les picades de mosquits i altres insectes

Cada vegada estem més aprop de l’estiu, i amb això, estem pràcticament més aprop de ser víctima de les molestes picades de mosquits. Les picades de mosquits i altres insectes ens poden deixar amb una picor i coïssor constant, que pot arribar a durar fins a diversos dies.

Existeixen diversos remeis naturals, que solem tenir a casa, que funcionen molt bé a l’hora d’alleujar aquesta picor i coïssor provocada per les picades d’insectes, i que poden venir-nos molt bé a l’hora d’organitzar qualsevol activitat a l’aire lliure que pugui involucrar la presència d’insectes que puguin picar-nos.


Llimona
La llimona és un remei natural ideal per a alleujar la picor provocada per picades d’insectes. A més és tremendament assequible! Només hem d’esprémer el suc en un petit bol i aplicar sobre la picada amb un bastoncillo de cotó. La sensació que provoca és diferent que la de la picor i ajuda a distreure’ns de la picada durant un temps. Aquest remei no dura massa tret que l’apliquem amb constància i de tant en tant. Afegint olis al suc de llimona podem fer-lo més forta i eficaç, així com més durador.

Oli de clau
L’oli de clau és un dels millors remeis de la llista. Igual que altres olis, provoca una espècie de pessigolleig en la pell, molt més plaent i suportable que la picor d’una picada. El que fa que l’oli de clau sigui especial, és que adorm la zona fent que la sentim menys i la irritació molesti menys.

.
Àloe vera
Les propietats calmants d’aquesta planta la fan un remei molt útil per a moltes coses. Si la picada que tenim cou, o si tenim una granellada, l’àloe vera és el remei perfecte. Si tens una planta de áloe al teu abast, llavors millor encara.
El gel de l’interior de la fulla aplicat directament sobre la picada o granellada alleujarà la coïssor immediatament i ens donarà una sensació de frescor. Si en cas contrari ho tenim ja en gel, no passa res, però és recomanable que ho mantinguem en la nevera per a una màxima frescor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *