Instal·la una piscina a casa aquest estiu

Encara no has començat les vacances però les temperatures comencen a ser agradables i et ve de gust donar-te algun capbussó… si tens la sort de tenir una casa que compti amb un terreny apropiat, la solució pot ser construir una piscina a casa.

Per a començar, la construcció d’una piscina, requereix d’uns tràmits legals que es gestionen a través de l’Ajuntament. Aquests són els que ens facilitaran el plec mitjançant el qual es detallen els requisits a seguir. Si l’obra és considerada com a obra menor, en aquest cas es lliurarà el pla on estarà situada la piscina juntament amb el pressupost i l’Ajuntament haurà de donar la llicència. I si es considera obra major, llavors caldrà comptar amb el projecte en mans d’un arquitecte que presentarà els papers necessaris a l’Ajuntament perquè doni la llicència pertinent.
Hi ha altres factors importants a l’hora de construir una piscina com ara:
El terreny: ha de ser ferm i consolidat, el millor és que ens ho analitzi un profesional.
L’ ubicació: cal col·locar-la en un lloc on ens assegurem que estarà present la llum solar tot el temps. 


Mesures:
han d’anar acord al terreny i la casa, en quant a la profunditat, sol estar entre 1 metre i 1.70 metres.


Disseny:
el tipus de forma i les escales aniran normalment a gust del propietari i hauria d’anar d’acord amb la casa.
Recursos i materials: pot construir-se amb gots d’acer, de polièster o de formigó en funció de la facilitat o no de muntatge i de manteniment i del pressupost amb el qual comptem.
No obstant això, la millor època perquè ens construeixin una piscina òbviament és a l’hivern, a la primavera i estiu és la temporada alta i ens costarà una mica més trobar una empresa que pugui acudir a temps.
Una piscina a més d’ajudar-nos a combatre la calor i al fet que passem més temps en família, serveix per a augmentar el valor de la propietat per si en un futur volem vendre la casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *