Decoració de jardins

La decoració de jardins és un art que pot combinar l’esforç de diversos professionals diferents, amb el propòsit d’aconseguir el jardí perfecte. És una disciplina senzilla, que comença una vegada que el jardí ja està llest, però que té certes complexitats amb la decoració d’interiors.

L’estil del jardí serà vital en la decoració, ja que la idea és aprofitar els elements existents i ressaltar-los de diferents maneres. La il·luminació pot ser una eina vital per a la decoració, com també certs aspectes arquitectònics o exclusius del jardí, com a murs de pedra o fonts. Els sòls i les parets del jardí són tan susceptibles de ser decorats, com qualsevol altra superfície.

Tenint en compte aquests elements, podem estar segurs que la decoració del jardí es convertirà en una activitat que ens omplirà per a gaudir d’aquest meravellós espai una vegada que estigui acabat.


Decorar el teu jardí

Cada jardí presenta els seus reptes, especialment quan volem dividir-los en àrees diferents, com faríem amb un de major grandària.  Les pedres són un d’aquests elements ideals per a dividir espais i pel que mai haurien de faltar al jardí. Sent un regal de la mare naturalesa tenen infinitat d’utilitats que fa que transcendeixin més enllà de la seva bellesa mineral. En jardins zen o d’estil asiàtic les pedres decoratives són imprescindibles, però es veuen bé en tots els estils de jardí.
Perquè un jardí estigui ben decorat, és important buscar un equilibri entre els objectes manufacturats, els materials orgànics i els elements naturals, com a plantes o arbres. Pots instal·lar una pèrgola per treure profit al teu jardí i tenir un espai on asseure’s a gaudir aquest estiu. Per a la decoració per a jardins pots utilitzar garlandes, prestatges amb plantes i flors en tests i en les plantes de major grandària que voregen l’àrea.

 

T’hi atreveixes? Com és per a tu el jardí ideal?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *