Tot sobre l’aïllament tèrmic

Encara que no ho vulguem reconèixer, és cert que aquest mes de juny encara continuarem tenint algunes pluges. I és que són moltes les llars que no poden evitar tenir petits problemes d’aïllament en algun punt de l’habitatge. Vols saber per on començar amb la teva reforma per a millorar l’aïllament de la teva llar? A Apialia Girona t’expliquem alguns consells sobre l’aïllament tèrmic a casa.

L’aïllament d’una llar és la millor alternativa per a evitar la pèrdua de calor o de fred a l’interior del teu habitatge, i a més et permetrà apostar pel màxim estalvi a final de mes. Si vols optimitzar la teva instal·lació tèrmica has de comptar amb alguns elements que afavoreixin un bon clima per a tu i per a la teva família.

El sostre i les parets són les opcions més econòmiques, ja que pots utilitzar pintures aïllants o usar envans ventilats. Aquests últims, en tenir una doble capa enmig de la qual hi ha un aïllant i una cambra d’aire, et garantiran reduir la teva despesa energètica.

Les portes amb accés a l’exterior són un altre punt important de pèrdua energètica, i pel que hauries de fixar-te el moment de la teva reforma. El principal és que triïs una porta principal gruixuda i amb propietats aïllants. T’aconsellem també que compris un rivet per a la part inferior. Amb un rivet de goma, o una bajera de raspall, evitaràs les entrades de fred i calor, i també l’entrada de pols del carrer. És tot un encert i molt econòmic.

Les finestres són un dels punts de pèrdua energètica més evidents de la nostra llar, i per tant, on hem de prestar més atenció. T’aconsellem que en la teva reforma triïs finestres amb doble o triple vidres. Aquest tipus de vidres són idonis per a evitar l’entrada tant de fred com de calor.

Amb aquests consells, conservaràs una millor temperatura per al teu habitatge.
Què et semblen aquestes reformes? Tens en ment fer alguna?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *