Parets de vidre: Sí o no?

Un dels grans beneficis d’utilitzar parets de vidre és la lluminositat i l’amplitud. Amb una vidriera aconseguirem ampliar la sensació d’espai ja que la visió no es veurà interrompuda. És ideal per a espais petits. Per exemple, si el nostre habitatge presenta dues habitacions molt reduïdes, col·locant una vidriera aconseguirem augmentar la sensació d’espai i duplicar l’espai disponible.

Al seu torn, aquestes vidrieres deixaran passar tota la llum disponible, augmentant l’aprofitament de la llum natural. També aconseguirem una major difusió de la llum artificial, un dels principals objectius de les nostres reformes.

Una altra dels avantatges principals de l’ús de vidrieres és que aportarem un disseny més innovador i modern al nostre habitatge. No tot és llum a la nostra casa. També hem de buscar un disseny amb el qual ens sentim a gust. Si el que cerques és un toc diferenciador, pots ajudar-te de les parets de vidre, que sens dubte no deixaran indiferent als teus convidats.

Et preocupa el soroll? Les vidrieres són un excel·lent aïllant acústic i ens evitaran instal·lacions d’un altre tipus d’aïllaments.

 

Inconvenients

No obstant això, un dels principals inconvenients que presenta aquest tipus d’estructures és la falta d’intimitat. Els vidres són un aliat especial a l’hora de millorar la lluminositat de la nostra casa, però és directament proporcional a la pèrdua d’intimitat. De totes maneres, per a solucionar aquest problema podem col·locar estors, panells o fins i tot cortines. D’aquesta manera podrem obrir i tancar l’espai segons les nostres necessitats.

Un altre dels problemes que presenten les vidrieres és la neteja. I és que en un vidre es noten molt les taques. Però no hem de preocupar-nos, també existeixen multitud de solucions en el mercat que poden ajudar-nos en aquesta tasca. Actualment podem trobar netejadors automàtics de vidres, productes especials antitaques, etc.


Avantatges

Els vidres poden utilitzar-se en tot tipus de construccions. Des d’un loft modern en el centre de la ciutat, fins a una petita casa d’estils rústic als afores. La seva versatilitat i la seva facilitat d’integració en diferents espais fan de la seva estructura una solució pràctica.

També existeixen en el mercat nombroses varietats de vidrieres, amb diferents gruixos i colors, que poden integrar-se encara més en l’espai triat. Pots jugar amb els vidres bisellats, opacs, ondulats i amb diferents relleus en funció de l’estil i l’ambient determinat.

I tu, t’animes a realitzar una reforma incloent alguna paret de vidre?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *