Consells per ampliar l’espai i crear espais més diàfans

Quan comptem amb un espai reduït en el nostre habitatge però volem aconseguir amplitud de l’espai, podem ajudar-nos de solucions decoratives diverses. Utilitzar tons clars o colors pastel, pot ajudar-nos a crear espais visualment més amplis. No obstant això, en aquesta ocasió parlarem d’un altre consell que pot ajudar-nos en aquest sentit: apostar per la senzillesa.

I és que un espai menys recarregat visualment ens pot ajudar a crear major sensació d’amplitud i fer semblar més gran el nostre habitatge. Un dels principals problemes amb els quals solem enfrontar-nos en totes les cases, és la falta d’espai. A Apialia Girona sabem l’important que pot ser amb un habitatge en la qual ens sentim còmodes. Per això, moltes de les reformes integrals que ens arriben busquen ampliar l’espai o crear espais més diàfans.

Ancorar mobles a la paret
Per a buidar els espais, una de les idees que utilitzem és col·locar els mobles en la paret. Això permet a més de facilitar la neteja, comptar amb espais més buidats i amplis. Encara que pot ser que potser no ho saps, pots col·locar en la paret tota mena de mobles (cadires, taules, sofàs, mobles auxiliars, llums, etc).

Buidar espais
Pot semblar una obvietat, no obstant això, no tots ho posen en pràctica.
Una de les mesures més comunes és per exemple, tirar murs entre el saló i la cuina, creant espais oberts. Pots separar amb portes corredisses, vidrieres, prestatgeries o fins i tot un paravent tots dos espais i mantenir l’amplitud, però la personalitat pròpia de cada espai.

Col·locar miralls
Una altra de les tècniques que s’utilitzen en decoració és la col·locació de miralls. Aquests, creen un efecte d’ampliació d’espais, ideal per als habitatges amb espais reduïts. Ara bé, no serveix qualsevol mirall, ni qualsevol habitació, perquè una mala col·locació podria provocar l’efecte contrari. Un consell és col·locar-lo prop d’una finestra, per a crear la il·lusió de doble finestral. Col·locar-ho en una paret buida provocarà l’efecte contrari.

Plantes altes
Sabies que col·locar plantes altes, com a arbres o palmeres, pot ajudar-nos a crear sensació d’espai? És una de les tècniques d’interiorisme que podem utilitzar en el nostre habitatge per a aconseguir amplitud. A més de donar-li un toc natural i molt original, aconseguiràs que l’ull percebi l’espai més gran.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *