Com organizar l’habitació de jocs infantil de casa

Organitzar l’habitació de jocs dels més petits és una cosa fonamental. Si no s’ordena i organitza de forma continuada, pot convertir-se en un absolut caos. Joguines i més joguines escampades per tota l’estada, l’única cosa que fomentarà serà l’aclaparament i l’estrès; i que el teu fill no pugui gaudir de tot l’espai de joc.

Per aquest motiu, en el post d’Apialia Girona us donarem uns quants consells per a organitzar l’habitació de jocs infantil de casa. A continuació, us expliquem com aconseguir-ho!

Quines activitats prefereixen

Una de les coses més importants que has de plantejar-te abans d’organitzar l’habitació de jocs, és quines activitats prefereixen els teus fills. Això és fonamental, ja que algunes activitats requeriran més espai que unes altres. D’aquesta manera, serà important saber què els agrada més per a organitzar l’estada acord als seus gustos.

Divideix l’espai

En dividir l’espai en diferents zones pots aprofitar molt millor l’espai. A més, et dóna la possibilitat de crear diferents àrees perquè el nen pugui gaudir de diferents activitats en un mateix lloc. D’aquesta forma, podries crear una zona de joguines, una altra de lectura, una altra d’esport… no hi ha límits! Tot dependrà dels gustos i les preferències del petit.

Sòls i catifes netes

Per a evitar possibles maldecaps, el més adequat és fer-se amb sòls i catifes fàcils de netejar. Adquirir sòls i catifes fàcils de netejar fomentarà que el nen pugui dibuixar, pintar i gaudir sense por a espatllar res; i evitarà que els pares us emporteu algun que un altre empipament.

Objectes de magatzematge
Un altre dels punts a tenir en compte a l’hora d’organitzar l’habitació de jocs és posseir mobiliari de magatzematge. És a dir, calaixos, armaris, caixes, casellers… tot val! D’aquesta manera, els més petits podran guardar de forma fàcil i senzilla totes les seves joguines, alhora que es potencia i aprofita millor l’espai de l’estada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *