Espais Industrials, coneix aquesta nova tendència

Avui en el nou post d’Apialia Girona ens submergirem en una nova tendència en el món de la reforma. Una moda que estan duent a terme fins i tot les grans empreses.
I en què consisteix? doncs bé, no és res més que la reforma i fins i tot reconstrucció d’espais industrials per a donar-los una segona vida ja sigui com a lloc de treball o habitatge.

Sí, les reformes integrals d’aquestes localitzacions estan a l’última en aquest tipus de corporacions i també com a espais per al coworking. Encara que també l’habitatge s’està apuntant a aquest nou estil industrial. Tot això procedeix d’una mentalitat de reutilització de materials i d’espais en desús.

Sense dubtes, un nou moviment en el món de la reforma. Si estàs interessat en dur a terme una reforma d’aquest estil o simplement per curiositat. Continua llegint!

És sobretot en els joves on aquest estil es professa. I és que, a grans trets, són molts els avantatges que ofereix aquest tipus de reforma integral. Des de l’econòmica fins a la capacitat d’oferir-te més flexibilitat a l’hora de dissenyar el lloc. Encara que l’avantatge principal és l’espai. En ser edificis industrials, solen ser localitzacions àmplies, neutres i buides, ja que en estar abandonades, no existeix res que ocupi l’espai.

L’espai perfecte per al teu negoci: Si les grans empreses trien aquest tipus d’espais per què tu no? Encara que no estiguin localitzades en el centre de les ciutats, el desplaçament valdrà la pena gràcies a l’amplitud, la tranquil·litat i la versatilitat de l’espai.

Sostenibilitat: La reutilització d’espais obsolets i abandonats ajuden la reurbanització a més de disminuir la tendència dels edificis de nova construcció.

En definitiva, és una aposta arriscada, encara que si t’agrada l’estil industrial i minimalista, aquesta pot ser la millor opció per al teu negoci o llar. No obstant això, no tots els edificis industrials són òptims per a realitzar aquest tipus de reformes. Pot ser que tinguin fallides estructurals o que, a causa del seu anterior ús, sigui un espai insalubre.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *