Consells per aconseguir un estil minimalista a casa

La primera regla bàsica que has de seguir per a aconseguir un estil minimalista a casa és: “menys és més”. Aquesta és la màxima principal de qualsevol decoració minimalista. Apostar per l’ordre i la senzillesa, amb espais buidats i lluminosos, a través de dissenys senzills. Aquest tipus de decoració es caracteritza per crear ambients elegants i espaiosos, augmentant la sensació de neteja i amplitud.

L’estil minimalista es manté com a tendència d’aquest any. L’arribada del nou any és un moment perfecte per a començar de nou i donar-li un canvi radical al teu habitatge. En el nostre post d’Apialia Girona et donem les claus per a aconseguir un estil minimalista a casa.

Materials
En aquest tipus de decoració predominen els materials naturals. Com hem esmentat anteriorment, la senzillesa és una de les claus bàsiques d’aquesta tendència. Per aquest motiu, els materials més utilitzats són la fusta, el vidre, l’alumini i l’acer. La pedra o el ciment allisat també solen utilitzar-se en aquest tipus de decoració.

 

Colors
Els tons que predominen en aquesta tendència són els tons neutres i els espais monocromàtics. Es solen utilitzar principalment els colors blanc i negre, encara que se solen afegir tocs de colors diferents en el mobiliari o elements de decoració. La finalitat és ressaltar algun detall, però sense que prenguin tot el protagonisme dels espais.


Mobiliari
Per a aconseguir un estil minimalista a casa, és molt important desfer-se d’allò que ja no necessitem. Aquest estil es caracteritza per tenir ambients espaiosos i buidats, per la qual cosa cal tractar de tenir només el necessari. Sense sacrificar la comoditat, la veritat és que quants menys mobles, molt millor. Això donarà una sensació de major amplitud i neteja.


Buida els espais

Desfés-te de tot allò que no sigui realment essencial. Procura tenir únicament els objectes o el mobiliari bàsic i necessari per a la teva vida quotidiana. Buidar les superfícies també és molt important per a mantenir un aspecte net i buidat. Per aquest motiu, tracta de no posar coses damunt del mobiliari, objectes apilats o les parets abarrotades d’elements de decoració.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *