Llar per a parelles: Què cal tenir en compte

Para’t un segon i pensa: quina serà la llar ideal per a tu i la teva parella?, la tens en ment o no sabries ni fer un petit esbós d’ella? A vegades, és complicat posar-se d’acord a l’hora de fer una reforma o decorar una estada de la casa ja que no sempre els gustos són iguals.

Però no et preocupis, a Apialia Girona et volem ajudar. En aquest post et proposem algunes Claus i idees amb les quals podràs crear un espai idíl·lic on la teva parella i tu pugueu viure, conviure i, sobretot, ser feliços.
Encara que és cert que en una parella no tots els gustos són iguals, sempre s’intenta arribar a un equilibri. És aquest balanç, aquest terme mitjà, el que ha de destacar en crear, reformar o decorar el teu habitatge. Sobre la base d’aquest desitjat equilibri, us donem alguns consells perquè regni l’amor en la teva llar.


En primer lloc, la distribució i la decoració de la casa.
La tendència és imitar un estil o tendència, però moltes vegades es pot caure en el risc de recarregar massa. La clau està a buscar la senzillesa i la simplicitat, però donant-li aquest toc personal que us recordi els bons moments de la vostra relació.

A això li segueix els colors que es triïn. Pot ser que el nostre color favorit sigui el groc fluorescent, però no és aconsellable omplir tota la casa d’aquest únic color. Arribar a un acord és més senzill quan es remenen colors neutres. Com a consell, és molt fàcil triar colors seguint la regla del 60-30-10.

El bany per a dos?: Cadascun pot tenir el seu propi espai per a guardar els diferents productes d’higiene o bellesa. A més, encara que és més de gustos, és essencial triar entre banyera o plat de dutxa, ja que és un altre espai important de la llar.

Finalment, i si és factible, és essencial comptar amb un espai específic. Un lloc on cadascun tingui la seva personalitat plasmada en la decoració. Un lloc en el qual es puguin desenvolupar els entreteniments o gustos personals. Un estudi compartit és l’ideal i fins i tot un per a cadascun, encara que això ja depèn de l’amplitud de la llar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *