Oportunitats immobiliàries

Que el sector està canviant no és una cosa que et generi sorpresa. Les demandes que els nostres clients ens fan cada vegada resulten més específiques. No obstant això, notem que es va diversificant el tipus de propietat que es desitja i l’ús que se li pretén donar. Raó per la qual considerem que hem d’anar especialitzant-nos en aquest nou tipus de producte, atès que afavorirà el nostre desenvolupament laboral en els pròxims anys. El sector logístic està creixent a un ritme força elevat. En gran part, això es deu al gran efecte que el comerç electrònic està generant, provocant que sigui necessari incrementar les zones on les empreses que distribueixen els productes poden emmagatzemar fins que es lliuri al client en el seu domicili. Aquesta circumstància fa que augmenti la demanda de naus per a ús industrial o la compra de solars on poder construir-les i donar resposta a la ingent necessitat que presenten les signatures.

L’estat del mercat laboral, ha impulsat a molts adults joves a optar pel camí de l’autoocupació. Això, sobretot en els primers anys, no els resulta res fàcil, atès que han d’assumir moltíssims despeses fins que s’estabilitza el negoci pel qual han decidit apostar. Davant la necessitat d’abaratir aquestes despeses, han enginyat una forma de treball cooperatiu.

El coworking els facilita comptar amb una oficina de grans dimensions on poder ubicar la seva zona de treball, alhora que la comparteix amb altres professionals que poden desenvolupar activitats diferents a la seva. Raó per la qual comptar en la nostra cartera amb aquests espais és un encert segur.

Donada la tendència a l’alça i l’aturada que va patir el mercat immobiliari fa uns anys, ens trobem amb una contínua demanda d’habitatge de segona mà. Als compradors, li resulta més accessible apostar per una propietat que tingui una antiguitat i requereixi realitzar una reforma, d’afrontar la recerca d’un habitatge de nova construcció a la zona de la ciutat on volen assentar-se. De manera que preveiem que aquesta tendència es mantindrà, almenys durant els propers anys.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *