Raons de pes per acudir a professionals immobiliaris

La vida d’un agent immobiliari és bastant estressant. Cada dia comença com un nou repte personal i professional, tractant de millorar les xifres que vas aconseguir el dia anterior. Això provoca que, el fet de treballar amb les eines adequades, faciliti la seva tasca. Lògicament, comptar amb elles no és un sinònim d’èxit, però, des d’Apialia Girona, et donem unes raons de pes per acudir a professionals immobiliaris.


Valoració del preu de l’habitatge

Sense dubtes, un dels majors temors per a la majoria dels compradors, és trobar l’habitatge que millor s’adapti a les seves necessitats sense sortir-se del seu pressupost, i si hem de ser honestos, això és el que millor se’ls dóna als professionals immobiliaris. El mercat de l’habitatge està en un constant canvis d’ascensos i caigudes, per la qual cosa ens pot resultar complicat estar al dia dels preus dels habitatges en cada zona.

Un expert en el sector coneix el mercat immobiliari a la perfecció, per la qual cosa et pot assessorar sobre si el pis en el qual estem interessats posseeix un preu adequat, o si per contra, es troba per damunt o per sota del preu de mercat.

Capacitat per a negociar
Però, què passa si la casa que ens interessa posseeix un preu que no ens podem permetre’ns? A més del seu coneixement en el sector, els assessors immobiliaris són grans negociadors. Per tant, a més d’assessorar-nos sobre si el preu que estan demanant per l’habitatge en la qual estem interessats és adequat o no, també podran negociar directament amb els venedors i solucionar totes les desavinences típiques de qualsevol procés de negociació i que a vegades ens poden resultar desagradable realitzar per nosaltres mateixos.

Estalvi de temps
El procés de comprar una casa suposa un procediment, a vegades, molt més llarg del que ens agradaria. Comptar amb l’ajuda d’un professional en el sector ens permetrà estalviar temps ja que realitzaran un primera cerca d’habitatges per nosaltres.

D’aquesta manera, et mostraran únicament els habitatges que s’adaptin a les teves exigències perquè no hagis de caminar buscant entre les milers d’ofertes existents en el mercat que ni s’adeqüen a les teves necessitats ni al teu pressupost.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *