Decoració ecoDIY

A Apialia Girona ens agraden les noves idees sobre el disseny i decoració ecològica, i en aquesta categoria sempre està molt present les creació de mobiliari amb palets de fusta. Utilitzar palets de fusta com a mobiliari permet utilitzar-se tant en exteriors com en interiors. Al tenir un baix cost de material, tota la inversió que hem de realitzar serà únicament per al tractament de la fusta i pintura si volem donar-li alguna toc de color.

 

Menjador còmode

Pots utilitzat el palet fins i tot per fer un home cinema, per a quedar amb els amics, realitzat fàcilment per apilació de peces de palets i superfícies embuatades, per a així tenir una petita gradería on veure pelicul·les i sèries en companyia.

Reciclatges per a altres usos

Una recopilació d’utilitats que poden tenir els palets: des d’una cuina estora realitzada amb aquest material, encara que bé és cert que caldria aplicar-li un tractament superficial almenys per a la zona dels fogons. Fins a taules de centre, que poden combinar bé amb mobiliari realitzat d’altres materials, sent per tant l’únic elements realitzat mitjançant el reciclatge de palets.


Mobles per a exterior amb palets

És típic, utilitzar palets per a sofàs, taules i cadires per a poder asseure’ns i tombar-nos. No obstant això també pot tenir altres utilitats. Pots utilitzar un palet reciclat com a jardinera, o construir un gronxador a la terrassa. Què et sembla?

Dormitoris amb encant

El dormitori és un dels espais que més costa visualitzar amb elements com a palets. No obstant això, amb una mica de disseny podem aconseguir bons resultats. Perquè no apostar per uns capçals de llit amb palets reciclats?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *