A, B i C de les habitacions infantils

No tothom té la sort de viure en un habitatge on puguem dedicar una habitació de jocs per als nens, però quan es viu en família, cal procurar que cadascun pugui tenir el seu espai, i els més petits també necessiten la seva pròpia zona on poder donar regna solta als seus jocs quan ens quedem a casa.

 

-Prestatgeries: una forma de poder col·locar coses i que estiguin ordenades és col·locar prestatgeries, si l’espai és bo, pots afegir cistelles en elles i aprofitar per a emmagatzemar coses.

-Magatzematge: per petita que sigui l’habitació, és fonamental que puguem aconseguir que hi hagi suficients zones de magatzematge, ja que els nens solen tenir moltes joguines, llibres, etc. i per descomptat sense oblidar la seva roba. Sota el llit, pots trobar la solució, afegint calaixos per a guardar moltes coses.

-Penjadors: pots utilitzar penjadors de paret a diferents alçades per a penjar la roba o alguns complements que utilitzin, així evitaràs el desordre de deixar la roba en el llit o en una cadira…

-Escriptori: en tota habitació infantil ha d’haver-hi un escriptori perquè puguin fer les seves tasques o dibuixar, si l’habitació és petita, el millor serà fer un a mesura, amb calaixos per a poder guardar coses.

-Compartida: a vegades els germans han de compartir habitació, en aquest cas el millor és posar lliteres, si les parets són altes caldrà aprofitar els buits per a fer altells i poder tenir emmagatzematge. Caldrà col·locar armaris de paret perquè no ocupin espai i posar portes corredisses, de manera que l’habitació quedi el més buida possible perquè hi hagi espai per a tots.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *