Reformar per incrementar el valor immobiliari

Sovint, trobar un habitatge de nova construcció no resulta tan fàcil com pensem. Entre que l’oferta és limitada o que igual el que trobem no encaixa amb el que anem buscant, bé pel preu o bé per les característiques en si de l’immoble, a vegades, hem de plantejar-nos la idea de comprar una casa de segona mà i dur a terme la seva rehabilitació per a posar-la al nostre gust.

Doncs bé, comprar un pis de luxe de segona mà amb la intenció de rehabilitar-lo, pot suposar un augment de fins al 65% del seu valor i això es deu a l’alta demanda d’habitatges de luxe noves o en aquest cas rehabilitades.
Primer hem de tenir clar la ubicació i la zona on hem de comprar-ho, i després cal pensar que el procés de comprar, rehabilitar i finalment vendre, no és fàcil. Cal fer molts números perquè la situació no se’ns vagi de les mans, amb el que una part fonamental del procés és pensar en com el finançarem.

A més, tant a l’hora de comprar l’immoble com a l’hora d’executar les reformes, hem de posar-nos en mans de professionals, per a no trobar-nos amb situacions desagradables durant tot el procés.

Una vegada fet tot això el propietari pot optar per dues possibilitats, quedar-te amb l’habitatge per a viure en ella o pensar en vendre-la, en tots dos casos la rehabilitació haurà servit per a incrementar el seu valor.

Si estàs pensant en una inversió d’aquest estil per a treure-li un bon rendiment, posa’t en contacte amb els professionals immobiliaris, ja que ells poden ajudar-te a decidir quin immoble comprar i amb quin pots treure més beneficis, ja que coneixen el mercat de primera mà i a més poden ajudar-nos en tot el procés.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *