Com mantenir les teves butaques de saló com noves

Hi ha elements d’una llar que sofreixen un major desgast que qualsevol altre. Ens referim a les portes, finestres, cadires, sofàs… Ja sigui pel seu ús en excés, el temps, i altres factors ocasionen el desgast dels seus materials. I què hi ha del material tèxtil? Quan parlem de butaques, no podem generalitzar. Existeixen grans, petites, rústiques o elegants. Aquest tipus de mobles són elements decoratius però també funcionals. A A Apialia Girona et donem alguns consells per a mantenir les teves butaques en bon estat.

-Informa’t de la neteja: Digues adéu als sabons, olis, solvents i vernís a l’hora de netejar-los. Opta per productes que siguin els indicats per a la tapisseria: lli, cuir, cotó orgànic, entre d’altres. Una altra alternativa són els que tenen una base d’ingredients naturals.
-Evita zones on predomini la humitat: Si per accident va caure líquid sobre la butaca, deixa’l assecar naturalment o neteja amb molta de cura amb productes especials. Utilitzar assecadors, com comunament sol fer-se, és un gran error perquè deteriora la tela.
-No passis l’aspiradora: L’aspiradora no és la millor elecció, fins i tot si tens mascotes a casa i necessites remoure les pelusses dels mobles. Utilitza cotó, un drap sec o humit.
-Evita elements que danyin la tela: No deixis sobre els teus mobles articles d’ús comú com a claus, agulles, ganxos de roba o botons, ja que poden desgastar la tela o, fins i tot, arribar fins als farciments dels coixins de les teves butaques.

-Cobreix les teves butaques: Precisament si tens mascotes, o si marxes un temps de vacances, et recomanem que quan no utilitzis les teves butaques, les cobreixis. T’ajudarà a mantenir-les en perfectes condicions més temps.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *