Com decorar habitació de convidats

Quan tenim convidats a casa, una de les claus perquè es sentin a gust és preparar-los una habitació còmoda i acollidora amb tot tipus de detalls. Si són familiars o amics de tota la vida, coneixem els seus gustos i és més fàcil fer-los sentir còmodes. Però encara que siguin convidats menys coneguts, companys de treball, familiars llunyans amb uns tips podràs crear una habitació de convidats molt especial. A continuació et donarem tots els detalls i consells per a decorar habitació de convidats.

Com decorar habitació de convidats

Si la nostra llar així ho permet, és interessant destinar una habitació per a convidats. També es pot combinar l’ús, utilitzar-lo com a despatx o habitació per a fer la planxa quan no tenim convidats. Si l’habitació té un altre ús, hem de procurar omplir-la el menys possible amb andròmines o tenir un mètode per a buidar ràpidament en cas de tenir convidats.

Per a decorar habitació de convidats i com és el cas amb tots els dormitoris, el llit és la peça més important a la nostra habitació de dormitoris, ja que sempre quan un viatja, costa més agafar el son i els nostres hostes agrairan un bon llit amb bons coixins i un matalàs ferm. És millor fer el llit el mateix dia de l’arribada dels nostres convidats, perquè els llençols facin olor de net. Aconsellem la utilització d’un edredó nòrdic, ja que a més de ser més fàcil fer el llit, moltes persones tenen al·lèrgies a les mantes de llana.

Si els convidats es quedaran uns dies, han de disposar de lloc suficient per a guardar la seva roba. Això vol dir alguns calaixos buits i lloc en un armari per a penjar vestits, pantalons, camises i vestits. Si l’habitació de convidats no disposa de guarda-roba, es pot adquirir una barra amb suport en botigues com Ikea i posar uns penjadors en aquesta. No hem d’imposar el nostre gust sobre els dels nostres convidats, carregant l’habitació amb posters, grans quadres o estranyes escultures o decorant les parets amb pintura cridanera o paper estampat. És preferible triar colors neutrals per a les parets i penjar amb un parell de fotos de paisatges emmarcats o posters de coses senzilles i neutres.

Si compleixes tot això per decorar l’habitació de convidats seràs un amfitrió perfecte i els teus convidats quedaran totalment satisfets en la seva visita.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *