Propietats i beneficis saludables del gingebre

El gingebre és una arrel natural que s’utilitza a tot el món com a espècia, ja que posseeix una gran quantitat de beneficis saludables.

Diversos estudis han demostrat que el gingebre és altament efectiu en el tractament de diversos problemes de salut.


– Alleujar mals de panxa

El gingebre es pot utilitzar per a calmar un malestar estomacal. També ajuda a relaxar els músculs gastrointestinals, per tant, prevenir el gas i la inflor.

Els experts de la salut recomanen sovint el gingebre per a tractar malalties de l’estómac com la indigestió o els còlics.

Prevenció de refredats i grips
El gingebre augmenta el sistema immunològic pel que s’utilitza com un tractament natural per als refredats i la grip.


– Redueix el dolor d’artritis
El gingebre té fortes propietats anti-inflamatòries que poden ajudar a tractar el dolor associat amb gota, artritis reumatoide i osteoartritis.

Segons un estudi de 2001, es va descobrir que l’extracte de gingebre era eficaç per a reduir els símptomes associats amb la osteoartritis del genoll.


– Redueix el dolor menstrual

El gingebre té propietats anti-inflamatòries i és un potent analgèsic natural, per la qual cosa pot ser utilitzat per a reduir el dolor menstrual. Les dones que sofreixen dolors menstruals poden prendre gengibre en pols o càpsules de gingebre per a obtenir alleujament.


– Tractament de les migranyes
Les recerques han demostrat que el gingebre pot proporcionar alleujament de la migranya a causa de la seva capacitat per a evitar que les prostaglandines causin dolor i inflamació en els vasos sanguinis.

Beure te de gingebre durant els atacs de migranya l’ajudarà a bloquejar el dolor insuportable i detenir els marejos i les nàusees associades.

– Alleujar i suprimir la tos
El gingebre és un analgèsic natural, per tant, es pot utilitzar per a calmar el dolor i la irritació d’un mal de coll.

També pot ajudar a reduir la tos, especialment quan és causada pel refredat comú. L’acció d’escalfament picant del gingebre ajuda a eliminar el moc dels pulmons que poden estar causant la tos.


Què t’han semblat aquests consells naturals? Havies sentit a parlar de les propietats del gingebre?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *