Propòsits per ser més productiu al matí

Algunes vegada t’has preparat per a ser productiu? Per això has de preparar el terreny, i això és el que veurem precisament avui a Apialia Girona. Consells per a evitar matins poc productius:


Ves a dormir d’hora.
No veure la TV ni treballar/jugar en dispositius electrònics almenys 1 hora abans de ficar-se al llit Una de les millors formes d’aconseguir dies productius és simplement dormint bé la nit anterior. Unes 7 -8 hores és l’ideal.El cos produeix naturalment la melatonina, que ajuda a agafar el son.

No allarguis 5minuts l’alarma. Cada vegada que et tornes a dormir el teu cos comença un nou cicle del somni, per la qual cosa lluny de fer bé, ho fas malament. Si notes que no descanses fica’t al llit abans o bé revisa l’alarma.

No utilitzis el mòbil immediatàment després de llevar-te. 8 hores dormint són moltes hores sense saber què passa en el món, veritat? Doncs no, no ho és. Resisteix la temptació. Quan t’aixequis tindràs les teves tasques organitzades i sabràs què has de fer a cada moment. I el mòbil no és la primera d’elles. Què passa quan comences a obrir Whatsapp, Twiter, Pinterest..? 2 hores després estàs igual que estaves en aixecar-te. Sense haver fet res.

No esperis fins demà per a..
-Escollir la roba que utilitzaràs
-Fer la teva llista de tasques del dia
-Preparar-te l’esmorzar
-Veure si necessita gasolina el cotxe

No et saltis l’esmorzar. L’esmorzar és el menjar més important del dia. Has estat 8 hores sense alimentar al teu organisme, no esperis estar de gom a gom en en treball sense haver alimentat al teu cervell. A més, està demostrat que un bon esmorzar t’ajuda a concentrar-te i enfocar la teva atenció molt millor. Quina millor manera per a fer productiu el teu dia que començar amb un bon cafè o entrepà?

No surtis enfadat de casa. La ira és una emoció poderosa. Tan poderosa que pot fer del nostre matí un infern. Per això mai surtis de la teva casa enfadat. La ira ennuvola el nostre pensament i no ens deixa pensar en una altra cosa que no sigui en això.

Amb aquests consells aprendràs a ser més productiu, prova-ho i comprova com, al cap i a la fi, tu ets qui decideix com serà el teu matí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *