Com aconseguir l’èxit personal

La gent normal i corrent, com tu i com jo, pot tornar-se en algú d’èxit en qualsevol moment de la seva vida. I són els petits detalls i coses els que poden marcar una gran diferència entre una vida tal com la coneixes i una vida d’èxit.

A Apialia Girona et portem petites diferències entre la gent comuna i la gent que té èxit en la seva vida:

 

-La gent comuna odia els matins, la gent d’èxit els aprofita
Les persones d’èxit saben que un bon començament és fonamental. Per això empren els seus matins per a aconseguir un gran començament de dia: practiquen exercici, mediten, planifiquen per a l’endemà…

-La gent normal parla de desitjos, la gent d’èxit d’idees
La gent comuna parla de coses que desitjarien haver aconseguit, mentre que les persones d’èxit parlen d’idees. Els desitjos són difícils que es facin realitat, però les idees són una cosa molt més factible real. Estan en canvi i evolució constant.

-Per a la gent normal l’enveja és un problema, per a la gent d’èxit és la seva motivació
La gent d’èxit no enveja sense sentir motivació. L’enveja és la forma en què el teu cervell t’està dient el que esperes aconseguir, així que la pròxima vegada que sentis enveja no la converteixis en rancor o amargor, només intenta descobrir quines qualitats desitges obtenir en la teva pròpia vida.

-La gent comuna cerca excuses, la gent d’èxit temps
Les persones d’èxit solen tenir poques oportunitats per a rebutjar un esdeveniment o posar excuses, però saben que el seu temps també és important. No renunciaran al seu costat social, però l’equilibraran amb el seu temps personal perquè cap dels dos es vegi afectat.


-La gent comuna espera recompenses instantànies, la gent d’èxit les busca a llarg termini

És cert que les persones d’èxit solen ser millors visionant el futur. Veuen l’objectiu final i la gratificació que vindrà amb ell, i no es queden enganxats en petits moments o distrets per petites fites.

 
Què et semblen aquests consells? Creus que és fàcil aconseguir l’èxit?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *