Coneix les reparacions més comuns de sòls

Una de les principals coses que van fer que t’enamoressis de la teva casa, va ser el seu meravellós sòl de parquet. La seva presència, dota a la teva llar d’un aspecte elegant i distingit. Encara que al principi, tots et deien que anava a implicar-te molt més treball a l’hora de netejar, en la pràctica, has observat que no suposa cap sobre esforç.

No obstant això, és cert que has de tenir algunes precaucions per a evitar danyar-ho. En el cas que hagis observat algun desperfecte en el teu sòl, a Apialia Girona, et donarem uns senzills consells que et permetin reparar-lo i retornar-li la vida.

 

  • Danys en la seva superfície. Això és pel fet que ha agafat humitat, bé perquè està present en l’ambient, o bé perquè s’ha abocat algun líquid sobre ell. En totes dues opcions, la forma de procedir és la mateixa. Hauràs de retirar totes les làmines que es trobin afectades i assecar el sòl que està sota elles. Una vegada seques, només hauràs de tornar-les a col·locar.

 

  • Si els teus problemes són la presència de forats, esgarrapades o fissures, hi ha una forma fàcil de solucionar-ho. Hauràs de realitzar una neteja profunda de la superfície, per al que empraràs raspalls i sabons específics. A continuació, amb l’ajuda d’un paper d’escata, mitjançant una fricció suau i realitzant moviments circulars, ves llevant les marques.

 

  • Si has detectat làmines soltes, hauràs d’inspeccionar minuciosament tot el sòl. Treu-les totes, però recordant el lloc on estaven situades, per a poder reintegrar-les. Neteja el sòl i aplica adhesiu a la làmina. Ja només queda que la tornis a col·locar.

 

  • Si el que desitges és retornar-li la lluentor que ha perdut, l’oli és el teu aliat. Pots utilitzar el de pi, llinosa, teca o, fins i tot, el d’oliva. Aplica una petita quantitat amb un drap net.

 

  • En el cas que tinguis làmines aixecades, trencades o astellades, requeriràs l’ajuda d’un professional, atès que necessitaràs realitzar una reparació molt més profunda.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *