Com aconseguir una decoració relaxant

Avui parlem de crear un ambient relaxant en la nostra llar, una necessitat vital en aquests temps tan plens d’estímuls i sobresaturació d’informació. Però, com aconseguir convertir la nostra llar en un lloc on deixem fos totes les preocupacions? I com podem traslladar això en termes de decoració? A Apialia Girona et donem uns consells que t’ajudaran a donar-li a la teva decoració aquest toc relaxant que el convertirà en el lloc perfecte on descansar després d’un llarg dia.

1. Comoditat
Aquesta és una de les primeres màximes a tenir en ment, la creació d’espais pensats perquè et sentis a gust i relaxat. Com aplicar això en decoració relaxant?. Davant un sofà el primer que hem de preguntar-nos és sí que ens sentim còmodes en ell, si ens aporten confort, més que si són l’últim disseny. El mateix davant el nostre llit o davant una cadira o butaca. Prioritza la comoditat i el teu cos i la teva ment t’ho agrairan. I també la teva família i amics.

2. Colors clars i relaxants
Els colors clars ens ajuden a crear un espai més serè, lliure d’estrès. Tons com el blanc, marró, grisos o beix contribueixen a crear una atmosfera serena. Apostar per espais monocroms o gairebé, on els colors que combinen en harmonia, sense grans estridències. Això ens ajudarà el relax i al descans tant en el dormitori com en qualsevol espai de la nostra llar.

3. No sobrecarreguis
La neteja visual és vital per a mantenir un ambient relaxat, quants menys objectes a la vista, millor! Intenta reduir la decoració o almenys no acumular-los, com tendim a fer, en les prestatgeries i damunt de tauletes i mobles auxiliars. Revisar cada cert temps la decoració i anar canviant-la també ens ajudarà a deixar només l’imprescindible.

4. Coixins i mantes
Un altre dels accessoris que es poden afegir a una casa per a crear un ambient relaxant i càlid són els coixins i les mantes. Encara que no els utilitzem per la calor, aquests li brinden a l’estada on està un toc càlid i acollidor perfecte. Però evitant la profusió d’estampats i apostant pels llisos o d’estampats suaus.

Què et semblen aquests consells?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *