38 milions d’inversió en el subministrament d’aigua de diversos municipis del litoral gironí

El Consorci de la Costa Brava invertirà de 2019 a 2023 un total de 38 milions en el subministrament d’aigua de diversos municipis del litoral gironí, dels quals 24 correspondran a la millora del sanejament i 14, de la de proveïment.
El president de l’entitat, Jordi Soler, que ha donat per superat l’episodi de les irregularitats que va detectar la Sindicatura de Comptes en l’exercici de 2016 i que ha justificat en una falta de personal, ha detallat que l’aposta de futur més important és la remodelació de la depuradora de Palamós.

 
L’obra, a la qual es destinarà la partida principal de les inversions previstes, inclou l’ampliació de la canonada subterrània que envia al mar l’aigua tractada, que suposarà un cost de 5,6 milions d’euros. La voluntat del Consorci, segons ha detallat Jordi Soler, és acordar aquest any amb l’Agència Catalana de l’Aigua un calendari d’execució d’aquestes actuacions a mesura que s’aprovin els projectes.

 
Encara més avançades estan altres obres de les quals ja s’han redactat els projectes en 2018, com és el cas de l’ampliació de l’estació de bombament i del col·lector que impulsen les aigües residuals de la zona de Fenals a Lloret de Mar, que suposarà una inversió de poc més d’un milió d’euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *