3 Consells per optimitzar la calor de la teva llar

En el mes de gener, l’hivern segueix estan present en la nostra llar. I és que a casa, tenim la sensació de que la temperatura sempre és inferior a la que hi ha al carrer. No obstant això, això pot ser que no duem a terme unes bones pràctiques que ens permetin escalfar correctament la nostra llar. Per això, des de Apialia Girona et comentarem algunes qüestions fonamentals que has de dominar.

 
Aïllament. No hi ha res pitjor que tenir un aïllament deficient en la teva llar, fonamentalment, perquè notaràs molt més les inclemències del temps. Concretament, en aquesta època de l’any, pot provocar que notis una temperatura inferior a l’esperable malgrat tenir la teva calefacció a ple rendiment. Comprova que les teves finestres tanquen perfectament i que no existeixen fissures per les quals pugui entrar l’aire. Si observes algun desperfecte, t’aconsellem que el reparis el més ràpidament possible.

 

Caldera. Abans de començar a utilitzar-la, t’aconsellem que realitzis una revisió del seu estat i comprovis que tots els teus radiadors funcionen correctament. En el cas que no siguin automàtics, has de recordar realitzar el purgat d’aquests. Això et permetrà escalfar perfectament les teves habitacions sense elevar els costos econòmics que porta associat el seu ús. De manera general, no has de ventilar la teva casa més de 10 minuts i acostuma a baixar les persianes i córrer les cortines quan el sol no incideixi a la teva casa. D’aquesta manera, aconseguiràs mantenir més estable la temperatura de les estades.

 

Mantenir una rutina. Una cosa molt important que has de procurar, és dotar a la teva casa de tots els elements necessaris per a escalfar-te. En el teu llit, pots optar per col·locar uns llençols acompanyants amb un edredó nòrdic. Mentre estiguis a casa, t’aconsellem que utilitzis una bata per a evitar que perdis calor. Pren begudes i menjars calents, atès que permetran elevar la teva temperatura corporal.

 

Què et semblen aquests consells?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *