Com aconseguir l’èxit immobiliari

Aconseguir l’èxit immobiliari, és a dir aconseguir el màxim rendiment de la teva propietat, requereix invertir intel·ligentment i anar molt més allà del comprar per a vendre o llogar. A Apialia Girona et facilitem les següents recomanacions t’ajudaran a aconseguir-ho:


Adquireix propietats rendibles
Una casa de descans a la muntanya pot ser una temptació, però recorda que tu inverteixes per a aconseguir l’èxit immobiliari i no gastes per a donar-te un luxe. Propietats de menor cost i d’alta demanda com els departaments cèntrics generen menys vacants i solen ser més rendibles.

Inverteix en propietats amb excel·lent accessibilitat
Adquireix propietats en sectors que comptin amb bones vies d’accés i perimetrals que connectin amb els llocs més importants de la ciutat. Això garanteix un excel·lent transport i projectes de mobilitat a futur que potencien la plusvàlua i disminueixen a percentatges baixos en els períodes vacants.

Medeix el retorn de la inversió
En els béns immobles aquests indicadors d’eficiència varien molt d’una propietat a una altra en funció de la seva ubicació, estat, grandària, etc. Per això és bo que avaluïs diferents opcions i triïs la que majors beneficis et llanci.
Estudia el mercat immobiliari del país i estigues actualitzat del comportament de l’economia.

No siguis excessivament prudent
Negociar directament amb propietaris, participar en rematades judicials, adquirir en prevenda i comprar habitatges per a reparació i posterior venda, són algunes de les moltes formes d’obtenir un immoble a molt bon preu i aconseguir l’èxit immobiliari.

Explora noves alternatives
A més d’adquirir propietats per a llogar-les, pots explorar altres alternatives, com la participació en projectes de construcció i fons d’inversió Immobiliària.


Què t’han semblat aquests consells?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *